Köszöntjük  Önöket!

Pár szó rólunk és cukrászdánkról…
(Úgy meséli Emil bácsi, a mestercukrász, mintha még itt lenne velünk)

Hogy is kezdődött?

Rég volt…
Kis cukrászdaként indultunk, még 1985-ben…

 lépések

Aztán többször át kellett építsük, kibővítsük a cukrászdánkat, mert kiderült, hogy nagyobb az igény, aztán újból és újból …

Fejlődtünk, kínlódtunk, megdolgoztunk minden lépésért…

kik

Jómagam Emil, és feleségem, valamint fiam, aztán menyem alkotjuk a céget, kedves, szorgalmas munkatársainkkal, cukrász kollégáinkkal együtt.

Szeretjük, hogy szeretnek

Szerettük, szeretjük ezt a helyet, ezt a munkát, mely hobbink is, és úgy tünik, hogy sokan mások is szeretik azt ami a termékünk, hisz hosszú törzsvendég listánk van,  benne sok szakértővel, Budapestről és az ország különböző, messzebb tájairól idelátogató vendégekkel, ínyencekkel.

 

Elismerés

A szakma, a kritikusok is elfogadták,  a gourmet átutazó, de a váratlan vendég is csodás íz-élményekkel megy tovább.

mi készül nálunk

200 négyzetméteres, amerikai ipari kemencével, minősített cukrász laborunkban készülnek a hagyományos sütemények, torták, desszertek, teasütemények, valamint főzött, francia parfé krémmel töltött torták nagy választéka.
Naponta friss sóssütemények, három-négy féle házi rétesek, nosztalgiakrémes, házikrémes, francia krémes különlegességek, országtorták, esküvői torták …

Hányan

Hatvan ülőhelyünk van,  – mint egy kisebb színházterem – de itt az édességek a szereplők,  – mi csak sürgölődő-forgolódó szinpadi kiszolgálói vagyunk

miből

Legjobb minőségű alapanyagok, lisztek, cukrok, napi frissességű gyümölcsök, francia krémek, német ételszínezékek, aromák…

zene

Bizony, időközönként élő muzsika hangjaival töltjük be a termet…

Mit mondanak rólunk?

Eva Hamori (Facebook)

“First time taking students to this café to try the Hungarian national cake winner! Balatoni Habos Mogyorós… It has a peanut butter mousse with blackcurrant pureé and a peanut butter cookie base!   Delicious!

Mr. Ropi (www.elmenyrandi.hu)

“Mint mindenhol, a vendéglátók hozzáállása az első, amit az ember leginkább észrevesz. Itt ez átlag feletti. Eleve vagy 5-6 hölgy pörgött a pult túloldalán, szinte azonnal lecsaptak az emberre, és kedvesen, informálisan álltak rendelkezésre a válogatásban. Még távozásunk előtt, a süti rendelésnél a bénázásunkat is türelmesen tolerálták, és a csomagoláson is módosítottak. Gyorsak, korrektek és kedvesek voltak, a kiszolgálás minden területén.”

 torta és sütemény rendelés

Pilisvörösvári Cukrászdánk

2085. Pilisvörösvár, Fő utca 132.
Hétfőtől - Vasárnapig 10 - 18,30 óráig
Ünnepnapokon is!

Tel: +36 26 330 138

Email: parfe@printerfair.hu

(Figyelem: az e-mailen leadott rendelés még nem jelenti a végleges rendelést. Ehhez egyeztessünk telefonon is.)

Budapesti  Cukrászdánk

1037. Budapest, Bécsi út 314.

keddtől - Vasárnapig 10,00 - 18,30 óráig

Hétfőn zárva
Március 15-én nyitva
Tel: +36 1 240 7535

Bankkártya elfogadás

 

Igyekszünk mindenben örömmel, lelkesen Önöket kiszolgálni,
hogy Önök is visszatérő, kedves törzsvendégeink legyenek

Emil Cukrászda, 2085. Pilisvörösvár, Fő utca 132.

Emil Cukrászda, 1037. Budapest, Bécsi út 314.